PLEZIER IN JE WERK

Bij ATMZ geloven we in plezier in je werk. En daar investeren wij graag in. Niet voor niets staat bij ons de medewerker centraal. De professionaliteit en kwaliteit die wij nastreven zijn in onze visie niet te bereiken zonder het enthousiasme en de gedrevenheid van onze medewerkers. Wij bieden u dan ook een dienstverband. Afhankelijk van uw ervaring en ambitieniveau wordt u opgeleid voor een bepaald project, in het kader van uw lange(re) termijn carrière plan. Wij geloven in het optimaal benutten van kansen en talenten.

WERKEN BIJ ATMZ

Werken bij ATMZ betekent werken in een ambitieus en succesvol bedrijf. Door opdrachten uit te voeren voor onze opdrachtgevers krijgt u de kans veel verschillende aspecten van het werken in de Techniek te leren kennen.

ATMZ GEEFT JONG TALENT EEN KANS

Heeft u onlangs uw studie afgerond of rondt u deze binnenkort af, dan bieden wij u de mogelijkheid om binnen ons startersteam een brede ervaring op te doen. Heeft u al (enige) technische ervaring opgedaan, dan kunt u uiteraard op uw eigen niveau instappen en zo aan een goede carrière werken.

Bij ATMZ voert u projecten uit voor zeer uiteenlopende opdrachtgevers. U krijgt dus de mogelijkheid van uw project te veranderen, terwijl uw werkgever gelijk blijft.

UW CARRIÈRE… HAAL ERUIT WAT ERIN ZIT

Wij willen onze medewerkers optimaal gebruik laten maken van hun capaciteiten. Daarom ontwikkelden wij het ATMZ-Carrière-Stappenplan. Zo benut u uw kwaliteiten en krijgt u voldoende ruimte om uzelf te ontwikkelen.

Wij streven ernaar al onze medewerkers een traject van werken en opleidingen te laten volgen, zodat hun technisch inzicht en kwaliteiten blijven groeien. Niet alleen op de korte, maar ook op de lange termijn.

De enige voorwaarden voor het ATMZ-Carrière-Stappenplan zijn ambitie en enthousiasme, om continu het beste uit uzelf te halen en zo binnen korte tijd door te kunnen groeien naar een hogere functie.

STAPPENPLAN VOOR EEN GOEDLOPENDE CARRIÈRE

In grote lijnen komt het ATMZ-Carrière-Stappenplan hierop neer:
Ons streven is elk van onze medewerkers op te leiden. Omdat veel pasafgestudeerden nog weinig ervaring hebben opgedaan in de praktijk, investeren wij in eerste instantie in het kennismaken met zoveel mogelijk aspecten van het werk.

PERSOONLIJK KENNISMAKEN

Wij zijn van mening dat de meeste dingen wel te leren zijn. Andere dingen moet je in je hebben. Zo vragen wij, naast een afgeronde LBO-, MBO-, HBO- of Universitaire opleiding, goede communicatieve vaardigheden en een flexibele instelling.

Initiatief wordt bij ons zeer gewaardeerd. Wij vinden het belangrijk dat u als medewerker met ons en onze opdrachtgevers meedenkt en zo bijdraagt aan datgene waar ATMZ voor staat.

Resultaatgerichtheid, analytisch vermogen en goed probleemoplossend vermogen; het is slechts een greep uit de lijst met eigenschappen waarnaar wij op zoek zijn in onze medewerkers. Veel belangrijker vinden wij echter het totaalplaatje. Wij maken dan ook graag persoonlijk kennis.

Beschikt u over voldoende ambitie en enthousiasme om continu het beste uit uzelf te halen en zo binnen korte tijd door te kunnen groeien naar een hoger niveau?!

WIJ BIEDEN U GEEN BAAN, WIJ BIEDEN U EEN CARRIÈRE

Wij besteden veel tijd aan persoonlijke en professionele ontwikkeling. Naast uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden (waaronder een uitgebreid Employee en Personal Benefitpakket), betekent werken bij ATMZ werken in een organisatie met toekomstperspectief.

Wij geloven in een intensieve, persoonlijke benadering, met een open sfeer en korte lijnen, waardoor u voldoende ruimte krijgt om uzelf te ontwikkelen.

MAAK KENNIS MET EEN WERKGEVER DIE DE MEDEWERKER CENTRAAL STELT.

Wij zijn voortdurend op zoek naar nieuwe medewerkers met een achtergrond in de Techniek.

Hieronder een aantal van onze openstaande vacatures. Toch niet precies wat je zocht? Neem contact met ons op, grote kans dat wij passend werk voor je hebben!

Share This